تاریخ انتشار : 8 تیر 1395 14:3

تازه های پایان نامه های فارسی اسفند 94

شماره رساله

عنوان - پديدآور - مشخصات

مقررات گذاري زيست محيطي صنايع بالادستي نفتي ايران در مقايسه با ايالات متحده آمريکا و نروژ/ سحر معصوم زادگان.- به راهنمايي عباس کاظمي نجف آبادي با مشاوره سعيدرضا ابدي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه علامه طباطبايي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق اقتصادي) ؛ ۱۳۹۴.

حق استفاده از زبان مادري در نظام بين المللي حقوق بشر/ فرهاد عابديني سعدآباد.- به راهنمايي علي محمد فلاح زاده با مشاوره سيدقاسم زماني.- کارشناسي ارشد (دانشگاه علامه طباطبايي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق بين الملل) ؛ ۱۳۹۴.

ممنوعيت بيان هاي تنفرآميز در رسانه ها در محدوده مصوبات شوراي اروپا و قوانين ايران/ الهام تيموري سلماسي.- به راهنمايي باقر انصاري با مشاوره سيدقاسم زماني.- کارشناسي ارشد (دانشگاه علامه طباطبايي، دانشکده حقوق و علوم سياسي) ؛ ۱۳۹۴.

بررسي جدايي طلبي شبه جزيره کريمه از منظر حقوق بين الملل/ مجتبي افشار.- به راهنمايي سيدقاسم زماني با مشاوره سعيد خالوزاده.- کارشناسي ارشد (دانشگاه علوم اسلامي رضوي، رشته حقوق بين الملل) ؛ ۱۳۹۴.

گفتمان سياست جنايي قانون گذار در نظام ارتقاء سلامت نظام اداري/ حديثه الهامي نژاد.- به راهنمايي سيدحسين حسيني با مشاوره علي حسين نجفي ابرندآبادي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه فردوسي، دانشکده پرديس بين الملل، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ۱۳۹۳.

بررسي جرم شناختي بزه ديدگي جنسي در شبکه هاي اجتماعي فيسبوک و توييتر/ گلسا عمراني.- به راهنمايي بهزاد رضوي فرد با مشاوره علي حسين نجفي ابرندآبادي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه علامه طباطبايي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ۱۳۹۴.

پديده ي هم جنس گرايي در سياست جنايي ايران و انگلستان/ حسين خاکساري نوري.- به راهنمايي نسرين مهرا با مشاوره علي حسين نجفي ابرندآبادي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه شهيد بهشتي، دانشکده حقوق، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ۱۳۹۲.

مباني نظري و آثار حقوقي علل موجهه جرم و موانع مسئوليت کيفري: بررسي تطبيقي حقوق ايران، فرانسه و آمريکا/ پوپک دبستاني کرماني.- به راهنمايي حسين آقايي نيا با مشاوره غلامحسين الهام؛ علي خالقي.- دکتري (دانشگاه تهران، دانشکده حقوق و علوم سياسي ، رشته حقوق کيفري و جرم شناسي) ؛ ۱۳۹۴.

حق دسترسي به اطلاعات زيست محيطي از طريق رسانه ها/ حسينعلي کلهر.- به راهنمايي رويا معتمدنژاد با مشاوره سيدقاسم زماني.- کارشناسي ارشد (دانشگاه علامه طباطبايي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق ارتباطات) ؛ ۱۳۹۴.

DT453

جدال خودفرمانروايي مادر و حق حيات جنين از منظر حقوق بشر (با مطالعه موردي ايران و ايالات متحده)/ طاهره خواجوند.- به راهنمايي امير نيک پي با مشاوره ژانت اليزابت بلک.- کارشناسي ارشد (دانشگاه شهيد بهشتي، دانشکده حقوق، رشته حقوق بشر) ؛ ۱۳۹۴.