تازه های کتاب های فارسی مهر ماه 95

K‎ ۵۵۹‎ /م۹ح۷ ۱۳۹۴

حقوق تطبيقي: (مطالعه تطبيقي نظامهاي حقوقي ايران، فرانسه و آمريکا)/ سيدسعيد ميرمحمدي.- تهران: کتاب آوا، ۱۳۹۴.

KMH‎ ۳۸۰۰‎ /س۲9ح7 ۱۳۹۳

حقوق جزاي عمومي/ تاليف اسماعيل ساولاني.- تهران: نشر ميزان، ۱۳۹۳.

KMH‎ ۴۶۶۸‎ /الف۳ر۲ ۱۳۹۴

راهنماي تنظيم شکواييه هاي کيفري بر اساس نرم افزار فرم هاي قضايي/ غلامرضا اخلاقي.- ويرايش ؟.- تهران: آداک، ۱۳۹۴.

KMH‎ ۲۷۵۴‎ /ق۴ق۹ ۱۳۹4

قوانين و مقررات برگزاري مناقصه و مزايده/ تدوين و گردآوري علي قره داغلي.- تهران: مربع آبي، روزنامه مناقصه مزايده، ۱۳۹۴.

K‎ ۵۰۱۵‎ /خ۲ج۵ ۱۳۹۵

جستارهايي از حقوق جزاي بين الملل/ علي خالقي.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهش هاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۵.

K‎ ۱۰۶۰‎ /۸۴ح۷ ۱۳۹۴

حقوق اعتبارات اسنادي و ضمانت نامه هاي بانکي/ تاليف حسين قربانيان.- شاهرود: قانون و قلم، ۱۳۹۴.

KZD‎ ۱۱۴۵‎ /الف۸ح۷ ۱۳۹۳

حقوق بين الملل فضا: موافقتنامه امداد و نجات فضانوردان و کنوانسيون ثبت اشياء فضايي/ تاليف الهام امين زاده؛ با همکاري يونس علاقه بندحسيني محمد سعيدي.- تهران: دانشگاه تهران، موسسه انتشارات، ۱۳۹۳.

KMH‎ ۶۴۶‎ /ج۸د۹ ۱۳۹۴

دوره پيشرفته اموال و مالکيت/ مولف اميرعلي جليلي؛ به سفارش موسسه کمک آزمون عدالت گستر جم.- تهران: انتشارات شريف، ۱۳۹۴.

KMH‎ ۴۶۱۰‎ /خ۲آ۹ ۱۳۹۵

آيين دادرسي کيفري/ علي خالقي.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۵ -.

K‎ ۳۱۶۵‎ /و۹ک۸ ۱۳۹4

کليات حقوق اساسي/ محمدرضا ويژه.- تهران: سازمان مطالعه و تدوين کتب علوم انساني دانشگاهها (سمت)، مرکز تحقيق و توسعه علوم انساني، ۱۳۹۴.

KMH‎ ۴۸‎ /۷ /الف۳ر۲ ۱۳۹۲

راهنماي نگارش احکام حقوقي: (قواعد نگارش احکام)/ تاليف جعفر اخترنيا.- تهران: کتاب آوا، ۱۳۹۲.

KMH‎ ۴۸‎ /۷ /الف۳ر۲۸ ۱۳۹۲

راهنماي نگارش کارشناسي/ تاليف جعفر اخترنيا.- تهران: کتاب آوا، ۱۳۹۲.

KMH‎ ۴۸‎ /۷ /الف۲ر۲۷ ۱۳۹۲

راهنماي آيين نگارش حقوقي شراکت مدني/ اسناد تجاري/ تاليف جعفر اخترنيا.- تهران: کتاب آوا، ۱۳۹۲.

KMH‎ ۴۶۱۰‎ /س۲آ۹

آيين دادرسي کيفري براساس آخرين اصلاحات مصوب ۲۴/۳/۱۳۹۴/ تاليف اسماعيل ساولاني.- ويرايش ؟.- تهران: مشاهير دادآفرين، ۱۳۹۴-.

K‎ ۳۷۵‎ /ع۸م۲ ۱۳۹۴

مباني رويکرد اجتماعي به حقوق: جستاري در نظريه هاي جامعه شناسي حقوق و بنيادهاي حقوق ايران/ عبدالرضا عليزاده.- قم ؛ تهران: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، سازمان مطالعه و تدوين کتب علوم انساني دانشگاهها (سمت)، مرکز تحقيق و توسعه علوم انساني، ۱۳۹۴.

KMH‎ ۵۰۰‎ /ج۸د۹ ۱۳۹۴

دوره پيشرفته شفعه، وصيت، ارث/ مولف اميرعلي جليلي؛ به سفارش موسسه کمک آزمون عدالت گستر جم.- تهران: انتشارات شريف، ۱۳۹۴.

K‎ ۸۹۱‎ /گ۲ق۴ ۱۳۹۳

قراردادهاي ساخت و ساز بين المللي به همراه تفسير فرم هاي طراحي و ساخت فيديک/ نويسنده ويليام گادوين؛ مترجم محمدصالح جابري.- تهران: نشر تيسا، ۱۳۹۳.

BP‎ ۱۹۰‎ /آ۷ب۴ ۱۳۹۵

بررسي تطبيقي آثار فساد عقد در بين مذاهب اسلامي/ مولف علي آقاجاني سپهري.- تهران: جنگل: جاودانه، ۱۳۹۵.

KZ‎ ۴۰۸۰‎ /پ۹ب۴ ۱۳۹۵

بدعت مسئوليت حمايت در بحران سوريه از منظر حقوق بين الملل/ مولف محمدامين پوراسد.- تهران: جاودانه: جنگل، ۱۳۹۵.

KMH‎ ۴۴۰‎ /پ۴ت۳ ۱۳۹۵

تحقيقات قضايي/ پژوهشگاه قوه قضاييه.- تهران: قوه قضائيه، مرکز مطبوعات و انتشارات، ۱۳۹۵.

KMH‎ ۱۰۴۳‎ /ص۷ح۷ ۱۳۹۵

حقوق تجارت شرکت هاي تجارتي در نظام حقوقي ايران/ تاليف و گردآوري کورش صفرکوپايه.- تهران: جنگل: جاودانه، ۱۳۹۵.