تازه های کتاب های فارسی بهمن ماه 95

Z‎ ۶۹۱‎ /ع۴ح۷ ۱۳۷۰

حقوق کار/ عزت الله عراقي.- تهران: دانشگاه تهران، دانشکده حقوق و علوم سياسي، ۷۰-۱۳۶۹.

Z‎ ۶۹۱‎ /الف۷ج۲ ۱۳۶۷

جامعه شناسي حقوقي/ الماسي.- تهران: دانشگاه تهران، دانشکده حقوق و علوم سياسي، ۱۳۶۷.

Z‎ ۶۹۱‎ /ع۸ه۲

هبه و وصيت/ موسي عميد.

Z‎ ۶۹۱‎ /ش۹ش۴

شرايط عمومي قرارداد: مشخصات، فهرست واحد بها، تاسيسات تهويه مطبوع و حرارت مرکزي/ سازمان برنامه، امور اجرايي شهرسازي.

Z‎ ۶۹۱‎ /ک۲خ۲ ۱۳۴۹

خانواده در حقوق مدني ايران/ ناصر کاتوزيان.- تهران: دانشگاه تهران، دانشکده حقوق و علوم سياسي، ۴۹-۱۳۴۸.

KMH‎ ۴۶۱۰‎ /خ۲ن۸ 1395ب

نکته ها در قانون آيين دادرسي کيفري/ علي خالقي.- ويرايش ۳.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۵.

K‎ ۱۰۶۰‎ /۸۹ح۷ ۱۳۹۵

حقوق اعتبارات اسنادي (تجاري و تضميني)/ تاليف ماشاءاله بناءنياسري.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۵.

Z‎ ۶۹۱‎ /ث۲ک۹ ۱۳۷۱

کنفرانس کارآموزان قضائي/ ثاني.- ۱۳۷۱.

Z‎ ۶۹۱‎ /ث۲آ۵ ۱۳۷۱

آشنايي عملي با جريان معموله امر رسيدگي در دادگاه هاي کيفري ۲ و دادسراي عمومي/ نوشته جهانگير ثاني.- تهران: وزارت دادگستري، اداره کل آموزش، ۱۳۷۱.

Z‎ ۶۹۱‎ /د۹ر۲ ۱۳۷۲

راهنماي ثبت تاسيس و تغييرات شرکت هاي سهامي خاص/ نصرت اله دوستي.- انتشارات ايمان، ۱۳۷۲.

Z‎ ۶۹۱‎ /ف۳ح۷ ۱۳۷۰

حقوق دريائي/ فخاري.- تهران: دانشگاه شهيد بهشتي، دانشکده حقوق، ۷۰-۱۳۶۹.

Z‎ ۶۹۱‎ /د۷آ۹ ۱۳۲۳

آيين دادرسي مدني و بازرگاني/ متين دفتري.- تهران: دانشگاه تهران، دانشکده حقوق و علوم سياسي و اقتصادي، ۱۳۲۳.

Z‎ ۶۹۱‎ /ب۹ر۲ ۱۳۵۴

راهنماي درس سياست خارجي و روابط بين الملل/ حميد بهزادي.- تهران: دانشگاه تهران، دانشکده حقوق و علوم سياسي، ۵۴-۱۳۵۳.

Z‎ ۶۹۱‎ /ع۸ح۷

حقوق مدني: عطايا، وصيت/ موسي عميد.- تهران: دانشگاه تهران، دانشکده حقوق و علوم سياسي.

Z‎ ۶۹۱‎ /ف۴گ۴ ۱۳۵۴

گزارش درس روابط بين الملل: شوراي امنيت سازمان ملل متحد/ شيرين فرهنگ رازي.- ۱۳۵۴.

Z‎ ۶۹۱‎ /ک۲2ح۷ ۱۳۶۱

حقوق مدني- خانواده: موانع نکاح/ کاتوزيان.- تهران: دانشگاه تهران، دانشکده حقوق و علوم سياسي، ۱۳۶۱.

Z‎ ۶۹۱‎ /ک۹2ح۷

حقوق بازرگاني/ کريم کيائي.

KMH‎ ۲۷۶۴‎ /ک۹د۹ ۱۳۹۵

ديوان عدالت اداري: بررسي تحول ساختار و صلاحيت ديوان عدالت اداري در قانون جديد ديوان عدالت اداري/ غلامرضا کوچکي مياب.- تهران: نگاه بينه، ۱۳۹۵.

KMH‎ ۲۵۴۰‎ /الف۸ق۹ ۱۳۹۵

قوانين و مقررات انتخابات رياست جمهوري/ بخش تنقيح قوانين انتشارات بينه.- تهران: نگاه بينه، ۱۳۹۵.

KMH‎ ۹۳۹‎ /م۲د۲ ۱۳۹۵

دارنده قانوني چک/ محمدرضا مالکي.- تهران: نگاه بينه، ۱۳۹۵.

K‎ ۵۷۹‎ /الف۷ن۷ ۱۳۹۴

نقض حسن نيت در مذاکرات پيش قراردادي/ مريم ولادي، مجتبي خسروي.- تهران: جنگل، جاودانه، ۱۳۹۴.

KMH‎ ۳۷۴۷‎ /ب۲ت۲ ۱۳۹۴

تامين خواسته در رويه قضايي/ سيدمحمدرسول باختر.- تهران: جاودانه، جنگل، ۱۳۹۴.

HV‎ ۸۰۷۹‎ /۲۵۹پ۸ ۱۳۹۴

پليس ويژه اطفال و نوجوانان در نظام قضايي ايران (ضرورت و کارکردها)/ غلامحسن کوشکي؛ [به سفارش پژوهشگاه قوه قضاييه، پژوهشکده حقوق جزا و جرم شناسي].- تهران: قوه قضائيه، مرکز مطبوعات و انتشارات، ۱۳۹۴.

KMH‎ ۹۴۰‎ /الف۹م۲ ۱۳۹۴

مباحث کاربردي سفته، ضمانت نامه، مبارزه با پولشويي و حقوق بانکي/ محمدرضا ايران نژاد، حبيب اله صالح زاده.- تهران: جاودانه، جنگل، ۱۳۹۴.

KMH‎ ۱۹۲۴‎ /ب۲د۵ ۱۳۹۴

دستور موقت در رويه قضايي/ سيدمحمدرسول باختر.- تهران: جاودانه، جنگل، ۱۳۹۴.

KMH‎ ۲۸۱۰‎ /الف۷گ۷ ۱۳۹۴

گفتارهايي در ديوان عدالت اداري (مجموعه گزارش هاي پژوهشي و نشست هاي علمي تا پايان سال ۱۳۹۳)/ [گردآوري و تنظيم] فاطمه افشاري، سيدشهاب الدين موسوي زاده؛ [به سفارش] پژوهشگاه قوه قضاييه، پژوهشکده حقوق عمومي و بين الملل، گروه حقوق اداري.- تهران: قوه قضائيه، مرکز مطبوعات و انتشارات، ۱۳۹۴.

KMH‎ ۱۷۴۹‎ /الف۹ر۲ ۱۳۹۲

راهنماي مراجعين به دادگستري در امور مدني و کيفري/ معاونت آموزش و تحقيقات قوه قضائيه.- تهران: جاودانه، ۱۳۹۲.

KMH‎ ۲۰۶۴‎ /۵ ۱۳۶۸۹م۳ ۱۳89

مجموعه نظريات شوراي نگهبان: تفسيري و مشورتي در خصوص اصول قانون اساسي به انضمام استفساريه ها و تذکرات ۱۳۵۹-۱۳۸۹/ مرکز تحقيقات شوراي نگهبان.- تهران: شوراي نگهبان، مرکز تحقيقات، ۱۳۸۹.