تازه های کتاب های فارسی خرداد ماه 96

HV ۶۰۱۸ /و۲ج۴

جرم و جرم شناسي متن درسي نظريه هاي جرم و کجروي/ رابرت وايت، فيونا هاينس؛ ترجمه علي سليمي، با همکاري محسن کارخانه، فريد مخاطب قمي.- ويرايش ۱-۲.- تهران: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، ۱۳۹۵.

KMH ۳۴۸۲ /ه۲م۳

مجموعه قوانين و مقررات رسانه ها/ تدوين منيژه هاشميان.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۶.

K ۳۸۳۰ /ح۲م۵

مسئوليت بين المللي سرمايه گذاران خارجي در قبال نقض موازين حقوق بشري/ مولف مسعود حبيبيان؛ با ديباچه سيدباقر ميرعباسي.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۶.

KZ ۶۴۷۱ /ک۲م۷

مفهوم منازعه مسلحانه غير بين المللي در حقوق بشردوستانه بين المللي/ مولف آنتوني کولن؛ مترجم مجيد شايگان فرد.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۶.

KMH ۴۶۱۰ /خ۲ن۸

نکته ها در قانون آيين دادرسي کيفري/ علي خالقي.- ويرايش ۴.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۶.

KZ ۴۰۱۷ /ض۹ص۸

صلاحيت دولت در حقوق بين الملل/ سيدياسر ضيايي.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۶.

K ۳۹۱۵ /گ۲ق۴

قراردادهاي نفتي بين المللي/ نويسنده زيگو جائو؛ مترجمان عباس کاظمي نجف آبادي، ساعد شيراني.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۶.