کارگاه آموزشی زبان تخصصی (نگارش نامه ها، ایمیل ها و اسناد تجاری) – ترم 2

دوره ی آموزشی زبان تخصصی

(نگارش نامه ها، ایمیل ها و اسناد تجاری) ترم 2

به منظور ارتقای سطح دانش زبان انگلیسی حقوق دانان به ویژه شاغلان در حیطه های تخصصی همچون مدیران و کارکنان شرکت های داخلی و خارجی، پژوهشکده حقوق شهر دانش با همکاری مؤسسه پردیس علم و فرهنگ ملل دوره ی آموزشی زبان تخصصی با محوریت موضوع نگارش نامه ها، ایمیل ها و اسناد تجاری برگزار می کند. این دوره در دو ترم به مدت 60 ساعت برنامه ریزی شده و سعی بر آن است که در کنار بالا بردن دانش زبانی شرکت کنندگان، اطلاعات مفید و مورد نیاز حیطه ی اسناد تجاری و قراردادها در اختیار آن ها قرار گیرد.

با توجه به تعیین سطح صورت گرفته از دانش پژوهان علاقه مند، با افرادی که در این سطح نمره ی مورد نظر را کسب کردند، تماس گرفته خواهد شد. از آنجایی که ظرفیت این دوره ی آموزشی محدود است، از همه علاقه مندان جهت شرکت در آزمون تعیین سطح و پس از آن شرکت در این دوره دعوت به عمل می آورد.

مدرس دوره:

جناب آقای مهندس پویا میرزایی (مدیر امور بین الملل شرکت صنعتی تلاش، رایزن تجاری قرارداد نفتی ایران و روسیه، مشاور امور بین الملل صندوق توسعه صادرات نفتی ایران، دبیر کمیته امور بین الملل خانه احزاب ایران)

مخاطبان کارگاه:

·         کارآموزان وکالت و وکلا

·         مشاوران حقوقی

·         کارکنان و مدیران شرکت های نفتی داخلی و خارجی

·         دانشجویان و دانش آموختگان رشته ی حقوق

زمان برگزاری:

شنبه ها             ساعت 17 تا 20

آغاز از               22 / مهر / 96

زمان دوره:

30 ساعت

محل برگزاری:

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، خیابان نهم، نبش خیابان گیلان، پلاک 5.

شهریه ی شرکت در این کارگاه شش میلیون و پانصد هزار ریال (6.500.000 ریال) است.

*در صورت ثبت نام قطعی تا تاریخ  15/07/96 شهریه ی شرکت در کارگاه شش میلیون ریال (6.000.000 ریال) خواهد بود.

داوطلبان گرامی می توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت نام نمایند.

شماره حساب: 1-1149541-810-810 بانک سامان

شماره کارت: 6219861001859122 بانک سامان

به نام: مؤسسه مطالعات و پژوهش های حقوقی شهر دانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن 88811581 داخلی 115 تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش پژوهشکده در ارتباط باشید.

در پایان کارگاه به شرکت کنندگان از سوی پژوهشکده گواهی نامه اعطا می شود.