تاریخ انتشار : 9 دی 1392 11:57

آغاز جلسه علنی مجلس،

نمایندگان لایحه نحوه اجرای محکومیت های مالی را بررسی می کنند

جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی به ریاست علی لاریجانی و با حضور 216 نفر از نمایندگان دقایقی پیش آغاز شد.

majles-4.jpg

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز ادامه رسیدگی به لایحه نحوه اجرای محکومیت‌های مالی را در دستور کار دارند.

طرح عضویت و لغو عضویت نمایندگان در مجامع و شوراها، طرح نظام رتبه‌بندی معلمان و لایحه موافقتنامه همکاری‌های امنیتی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و پاکستان در دستور کار جلسه علنی امروز مجلس خواهد بود.

نمایندگان در ادامه طرح دائمی شدن قانون اصلاح موادی از قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور را نیز در دستور کار دارند.

به گزارش ایسنا، پیش از آغاز جلسه علنی، نمایندگان دقایقی به مناسبت سالگرد رحلت پیامبر گرامی اسلام، سوگواری کردند.

28204857