تاریخ انتشار : 9 دی 1392 14:8

با حمایت
    دانشگاه بوعلی سینا همدان ، دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه شهید بهشتی تهران
    دانشگاه جامع علمی کاربردی ، دانشگاه پیام نور ، موسسه آموزش عالی عمران و توسعه

در جهان امروز فعالیت های اقتصادی مبتنی بر فناوری (تکنولوژی) نیازمند شناخت روابط و تعامل بنگاه اقتصادی با محیط سازمانی و در نهایت شناسایی ، بومی سازی و به کار گیری تکنولوژی بهینه در سطوح مختلف سازمانی می باشد .

سازمانها در ابعاد شرایط محیطی با چالشها ، تغییرات سریع ،ناگهانی و غیر قابل پیش بینی در عرصه های مختلف اجتماعی ، سیاسی و اقتصادی مواجه می باشند رکورد جهانی ،بحران مالی اروپا ، تحولات عمیق علمی در عرصه های فناوری ، افزایش روزافزون حجم دانش و اطلاعات بشری و تغییرات سیاسی اجتماعی از جمله نمونه های بارز موارد فوق می باشد که به صورت مستقیم و غیر مستقیم یک بنگاه اقتصادی را دچار چالش می نماید از سوی دیگر تغییرات فناوری چنان گسترده و سریع است که بنگاههای اقتصادی جهت ادامه حیات نیازمند نیروی انسانی دانش بنیان می باشد دانش ، خلاقیت و نوآوری نه تنها نیاز بلکه راز بقای سازمان است در عصر حاضر مدیران لازم است علاوه بر شناخت فناوری و اخذ دانش فنی ، مهندسی به ابزار و تکنیکها ی مدیریتی تجهیز گردند تا به تلفیق این دو مقوله بتوانند زمینه رشد و تعالی سازمان را فراهم آورد.

مدیریت کسب و کار از علوم میان رشته ای است که تلفیقی از مباحث فنی و عملیاتی سازمان را به همراه اندیشه ها و تکنیکهای مدیریتی در اختیار مدیران قرار می دهد تا ضمن شناخت ابعاد متفاوت سازمان و محیط بر اساس اصولی علمی تعامل و بقای بنگاه اقتصادی خود را تضمین نمایند با توجه به مطالب فوق و وضعیت کنونی کشور عزیزمان ایران در راستای منویات مقام معظم رهبری و حرکت در عرصه های اقتصاد جهانی تثبیت شرایط فعلی اشتغال و استفاده از تجارب موفق و ایجاد فضای تعامل بین صاحبان صنایع و مدیران کشور با استعانت از درگاه خداوند منان اولین همایش ملی  مدیریت کسب و کار را در مرکز آموزش فنی و حرفه ای همدان پیشنهاد می نماید.

محور های اولین همایش ملی مدیریت کسب و کار

• آمار کسب و کار
    • ساير موضوعات مرتبط با مديريت كسب و كار

راهنمای ارسال مقالات

ارسال مقالات از طریق این وب سایت صورت می گیرد و نحوه کار به شرح ذیل میباشد:
    برای ارسال مقاله، ابتدا باید در وب سایت عضو شوید ( عضویت در وب سایت همایش)
    در صورتی که عضو وب سایت می باشید، با استفاده از نام کاربری و کلمه عبوری که در عضویت تعیین کرده اید، فرم ارسال مقاله به شما نمایش داده می شود. ابتدا مشخصات نویسنده (نویسندگان) مقاله، عنوان مقاله، کد ره گیری دریافت شده در حین ثبت نام و فایل مقاله را مشخص نمائید. با انتخاب گزینه "اتمام ارسال مقاله"، کار ارسال مقاله شما به پایان می رسد و در صورت موفقیت پیغامی مبنی بر "فایل مورد نظر با موفقیت ارسال شد" برای شما نمایش داده می شود.
    شما می توانید در صورت وجود، مقالات دیگری را نیز از همان کد ره گیری و نام کاربری و کلمه عبور، ارسال نمایید. برای ارسال مقالات بعدی نیاز به عضویت دوباره وجود ندارد و با همان عضویت اولیه هم می توانید مقالات دیگری را ارسال کنید.

پیگیری آخرین وضعیت مقاله ارسالی:

برای پیگیری آخرین وضعیت مقاله ارسالی می توانید با استفاده از گزینه "پیگیری ارسال مقالات"  از منوی اصلی وب سایت، با ورود به میز کار (با استفاده از کد ره گیری)، به این صفحه مراجعه کنید. در این صفحه، آمار نسبی از اطلاعات مقالات ارسالی به شما نشان داده می شود.

در صورت وجود هرگونه مشکل و سؤال، از قسمت تماس با دبیرخانه در منوی اصلی پیام خود را ارسال فرمائید تا در اسرع وقت به پیام شما پاسخ داده شود.

توجه:

قبل از ارسال مقالات به ترتیب نویسندگان و تدوین دقیق مقالات توجه فرمایید پس از ارسال مقاله به هیچ وجه امکان اصلاح،تعویض وحذف اسامی وجود نخواهدداشت.مقالات به زبان فارسی و یا انگلیسی برای داوری ارسال می گردد همچنین علاوه بر مقالات پژوهشی مقالات مروری هم جهت داولازم به ذکر است فرمت مقالات ارسالی قابل قبول doc، docx و pdf می باشد. همچنین حداکثر حجم هر فابل ارسالی 500 کیلو بایت  از سوی کاربر عضو شده در همایش، در نظر گرفته شده است.

*به منظور ارسال موفقیت آمیز فایل خود، از به کار بردن هر گونه علامت ' در عنوان فایل ارسالی جدا خودداری فرمائید.*

مقاله ارسال شده به همایش نبایددر هيچ يك ازهمايش های (داخلي يا خارجي) ارائه و يا چاپ شده باشد، کپی برداری نگردیده و همزمان نیزبرای همایش دیگری ارسال نشده باشد. اگر خلاف اين امر ثابت شود، دبیرخانه همایش در صورت آگاهي از اين امر، اجازه دارد فرآيند داوري و چاپ را متوقف كند و کلیه موارد حقوقی آن متوجه نویسندگان مقاله خواهد بود.

برای دریافت شیوه نامه نگارش مقالات همایش از لینک مستقیم اینجاکیلیک نمایید.

برای دریافت شیوه نامه نگارش مقالات همایش از لینک غیرمستقیم اینجاکیلیک نمایید.

تاریخ های مهم

مهلت ارسال مقاله:

اعلام نتایج داوری
    :19 دیماه 92

آخرین مهلت ثبت نام:
    26 دیماه 92

زمان برگزاری:
    3 بهمن ماه 92

محل برگزاری: مرکز آموزش فنی و حرفه ای همدان

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.