معاون وزیر خارجه:

"جهان عاری از خشونت و افراط گرایی"در دستور کار اجلاس آلکو قرار می گیرد

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دانش یزدی در حاشیه اجلاس آلکو در گفت وگو با خبرنگاران در مورد این اجلاس، گفت: اجلاس آلکو سالانه برگزار می شود و یکسری موضوعاتی وجود دارد که ر آن مورد بحث قرار می گیرد. این موضوعات بیشتر در مورد امور بین الملل است که یک مورد آن بررسی حقوقی جنایات صهیونیست ها و جنایاتی است که در غزه اتفاق افتاد.

وی افزود: مورد دیگر پیشنهاد ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران است که سال گذشته در اجلاس عمومی سازمان ملل مطرح کردند تحت عنوان جهان عاری از خشونت و افراط گرایی ، قرار است این موضوع امسال در دستور کار این اجلاس قرار بگیرد. تحریم هایی که علیه بعضی کشورها از سوی برخی از قدرت ها اعمال می شود و بر اساس حقوق بین الملل پایه قانونی ندارد نیز از موضوعاتی است که امسال به طور ویژه مورد توجه اجلاس قرار می گیرد و سایر موضوعات، موضوعاتی است که به طور سنتی هر ساله در اجلاس مورد بحث قرار می گیرد.