در حاشیه اجلاس آلکو برگزار شد

دیدارهای وزیر دادگستری با مقامات قضایی کشورهای عضو آلکو

وزیر دادگستری در دیدارهای دو جانبه با مقامات قضایی کشورهای عضو آلکو بر لزوم تقویت و تحکیم هرچه بیشتر روابط بین جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عضو این سازمان تاکید کرد.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، به نقل از ایگاه اطلاع رسانی وزارت دادگستری، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری، در حاشیه پنجاه و سومین اجلاس سالانه سازمان حقوقی مشورتی آسیایی - آفریقایی (آلکو) با چند تن از مقامات قضایی کشورهای عضو این سازمان، بطور دوجانبه دیدار و گفت وگو کرد.

وزیر دادگستری در این دیدارها با بیان این مطلب که مسایل حقوق اساسی ملت ها از مسایل بسیار جدی و ضروری امروز جامعه جهانی است، گفت: خوشبختانه امروز فرهنگ عمومی ملت ها رشد و توسعه یافته و نخبگان برجسته و آزاد اندیش و مستقلی در بین این ملت ها وجود دارند، که سرمایه های واقعی هستند و مهمترین مساله آشنایی ملت ها به حقوقشان و پایداری و استقامت برای احقاق حقوقشان است.

وی همچنین افزود: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک رسالت انسان دوستانه، بشری و الهی، آماده است تا نقش خود را بخوبی ایفا کند و تاکنون نیز در این راه متحمل هزینه های سنگینی شده است و ما معتقدیم استقلال و عزت ملت ما از این طریق حفظ می شود.

در حاشیه پنجاه و سومین اجلاس سالانه سازمان حقوقی مشورتی آسیایی - آفریقایی (آلکو) مقاماتی از کشورهای فلسطین، لبنان، سریلانکا و امارات و اردن با وزیر دادگستری دیدار و گفت وگو کردند.