کارگاه آموزشی آشنایی با اسناد و اطلاعات سازمان ملل متحد برگزار گردید

به همت دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در تهران و همکاری معاونت پژوهشی و گروه حقوق جزا و جرم شناسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی کارگاه آموزشی آشنایی با اسناد و اطلاعات سازمان ملل متحد در سالن کنفرانس دانشکده حقوق و علوم سیاسی با استفاده آنلاین از سایت سازمان ملل متحد برگزار گردید.
    در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر حمیدرضا علومی ضمن تشکر از زحمات آقای طاهری شمیرانی در پشتیبانی تمام عیار در برگزاری این نشست آن را بهانه ای برای سازمان دهی پژوهش های جدی و همکاریهای مؤثر علمی با سازمانهای بین المللی دانستند. سپس جناب آقای طاهری شمیرانی نماینده دفتر مذکور مقدمتاً ضمن توضیحاتی برگزاری چنین کارگاههایی را برای تقویت روابط بین المللی دانشگاهی و بالا بردن سطح علمی دانشگاههای ایرانی مؤثر دانسته و خواهان ادامه همکاری ها شدند. پس از آن سرکارخانم نازنین قائم مقامی مدرس کارگاه مطالب خود را با استفاده از پاور پوینت و همچنین بررسی حضوری و آنلاین سایت سازمان ملل متحد در قالب بخشهای متنوع و نهادهای مختلف سازمان ملل در دو بخش و دو مرحله زمانی ارائه نمودند.

مقرر گردید برای تمام شرکت کنندگان گواهی شرکت در کارگاه صادر شود. در پایان جناب آقای دکتر مؤذن زادگان مدیر محترم گروه حقوق جزا و جرم شناسی و دکتر رضوی فرد معاون پژوهشی دانشکده از زحمات دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل در تهران تقدیر نمودند. جلسه سرانجام با پذیرایی ناهار از شرکت کنندگان به پایان رسید.

معاونت پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی

منبع خبر